vrijdag 10 juli 2009

DeBibliotheek behaalt goeie resultaten


DeBibliotheek behaalt goeie resultaten bij Goeievraag. Na twee weken heeft DeBibliotheek 306 punten, en zijn we opgeklommen naar niveau drie. Achter goeievraag zit namelijk een puntensysteem. Dus als de vragensteller een positieve beoordeling geeft komen er punten bij. Ook kan een antwoord gekozen worden als 'beste antwoord'. Is dit belangrijk? Ja, want het zegt iets over de tevredenheid van de vragensteller. Verder geeft het de beantwoording een extra dimensie, want het is natuurlijk leuk als jouw antwoord (soms uit 10 of meer!) als beste uit de bus komt. Via het profiel van DeBibliotheek kun je precies volgen hoe het gaat. We doen ons best om in de top 5 te komen, zodat we zichtbaar zijn op de homepage van goeievraag. Is dit een goede reclame voor de bibliotheek?

Tineke Datema

2 opmerkingen:

Guppie zei

Als een van de initiatiefnemers vind ik natuurlijk dat deelname aan GoeieVraag.nl een geweldige reclame is voor de bibliotheken! Ilse Media, de eigenaar van GoeieVraag.nl is ook geinteresseerd in de bibliotheken als vraagbeantwoorders, omdat wij goede antwoorden geven. En dat is juist waarom we bekend willen zijn, toch?! Hoe meer mensen meedoen, hoe mooier, dan werken we ons rechstreeks in de top 5 en die is steeds zichtbaar op de homepage.
Zet hem op!
Groeten, Esther Valent, servicemanager al@din Noord- en Zuid-Holland

Ineke Groters zei

Het is nu 5 augustus en ik heb er eens naar gekeken. De Bibliotheek staat nu met 678 punten op level 4 op de 114e plaats. Nummer 1 heeft level 10 en 10.517 punten.